У понеділок, 17 вересня, столичні правоохоронці затримали сина колишнього представника глави Чечні Рамзана Кадирова в Україні Цицулаева Адама Рамзановича. Причиною стала підозра у зберігання наркотиків.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався біля станції метро "Політехнічний інститут". Там поліцейські провели облаву на Цицулаева Адама Рамзановича.

Як зясувалося, останнього затримали за підозрою в зберіганні героїну.

Фото з місця подій/ Інформатор

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Облава почалася на проспекті Перемоги біля станції метро "Політехнічний інститут", а обшук і затримання провели на вулиці Кирило-Мефодіївській.

Зазначається, що на місце прибуло багато екіпажів поліцейських та представники спецпідрозділів. Копи навіть перекрили всю вулицю.

За словами адвоката Рамзана Цицулаева, поліцейські діяли за наводкою колишнього бізнес-партнера Кадирова, з яким вони разом вели справи до висилки Цицулаева з України. Він зазначив, що син колишнього повпреда глави Чечні приїхав в Київ місяць тому, щоб провести переговори з людиною Кадирова. Однак той не захотів ділитися з главою Чечні бізнесом і навів силовиків на Адама Цицулаева і його людей.

Правоохоронці перевірили автомобіль Totyota Camry з російськими номерами, яка нібито належить затриманому.

В машині поліцейські виявили порошок, схожий на героїн. Трьох молодиків кавказької національності, які перебували в машині, затримали та доставили до поліцеського відділку для з'ясування усіх обставин.

У свою чергу спікер київського управління Нацполиції Оксана Блищик повідомила, що нічого не знає про поліцейську облаву, яка сталася у понеділок.

Не коментують ситуацію і самі представнники Нацполіції, яких жкрналісти застали на місці затримання.

Дивіться: Відео з місця затримання людини Кадирова

Нагадаємо, у Києві на очах у перехожих викрали чоловіка: введено план "перехоплення".

Як повідомляв Знай.ua, Кадиров записав боксерське відеозвернення після скандалу з Тіматі.

Також Знай.ua писав, що назріває бунт,Сурков заганяє на Донбас "кадировців".