У четвер, 30 серпня, в Києві невідомі побили, а потім силоміць посадили в машину і відвезли чоловіка в невідомому напрямку. Поліція оголосила план "Перехоплення".

Викрадення відбулося в Дніпровському районі біля ринку "Юність". Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За попередніми даними, авто, в якому відвезли чоловіка - Mazda 6, номерні знаки AA 0639 IK. Зловмисники попрямували у бік метро "Дарниця".

Поліція Києва ввела план "Перехоплення". Всім, хто володіє будь-якою інформацією, прохання повідомити на 102.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Києві чоловік тримає в заручниках чотирьох дітей. Він забарикадувався у власній квартирі, в даний час проводиться спецоперація по їх звільненню.

За даними столичної поліції, зловмисник знущався не тільки над малюками, він тримає в страху всю родину:

"До поліцейських зателефонувала жінка і сказала, що чоловік її сестри влаштував вдома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринську у Святошинському районі одразу прибув наряд патрульних. Жінка втекла з квартири, а її кривдник забарикадувався в квартирі з чотирма дітьми у віці від 3 до 13 років та загрожує зброєю", - сказано в повідомленні.

Також ми писали про те, що п'яний дебош неадекватної жінки з перехожими в приватному секторі Кирилівки, що на Харківщині вразив мережу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, варто відзначити, що протягом цілих 10 хвилин автор відео знімає на камеру, як одна з дівчат у стані явного алкогольного сп'яніння спочатку лежить посеред вулиці і сильно кричить після чого починає кидатися на людей.

Відзначається. що ні вмовляння, ні слова власного чоловіка не допомогли зупинити агресивних намірів неадекватної жінки. За цим скандалом спостерігають не тільки автори відео, але і ще десятка півтора відпочиваючих.

Нагадаємо, Польщі просто так скалічили українців.

Як повідомляв "Знай.uа", Києві відбувається щось страшне.

Також "Знай.uа" писав, що титушка знову заявив про себе на всю Україну.