19 вересня у Києві сталося розбійне пограбування "Спорт лото" на бульварі Тараса Шевченка, 10. Двоє невідомих ввірвалися у приміщення та, застосовуючи газовий балончик, відібрали у касира близько 50 тисяч гривень, передає КО.

В результаті оперативних заходів, патрульні поліцейські за наявними прикметами, які визначили з камер відеоспостереження, затримали двох молодиків 1995 та 1996 року народження.

Як стало відомом, нападниками виявилися працівники приватної охоронної фірми "Сіріус". Вищевказане приміщення "Спортлото" також охоронялося цією компанією.

На відео видно, як машина охоронців підїхала до будівлі, чоловіки здійснили розбійний напад та втікли. Після цього видно, що на цій же автівці вони приїхали на "спрацювання сигналізації".

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як раніше передавав наш портал, у понеділок, 17 вересня, у самому центрі Києва, поблизу Адміністрації президента, пограбували телеведучу 5 каналу. Про це журналістка написала на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент трапився біля гімназії "Консул" на вулиці Круглоуніверситетській. Як стало відомо, злодії залізли до автівки журналістки Яніни Соколової.

"Протягом хвилини вони відкрили машину, обчистили її і втекли", – розповіла Соколова. Вона зазначила, що грабіжники забрали відеоматеріали проектів "Рандеву" та "Кіно з Яніною Соколовою" та документи.

Також ми писали, що у різних регіонах України почастішали випадки крадіжки гаджетів. При цьому за багатьма з цих злочинів стоїть банда з кількох людей, які крадуть смартфони і планшети прямо з прилавків.


Так, молодих людей засікли в магазинах Львова, Дніпра, Києва, Одеси і не тільки. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазвичай зловмисники орудують ввечері, коли продавці вже втомлені. У магазин заходить кілька осіб, вони заговорюють співробітників і відводять їх подалі від товару. У цей момент їх спільник підходить до стенду з гаджетами і краде потрібну модель смартфона або планшета.

Нагадаємо, біля Адміністрації президента пограбували відому телеведучу.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", українців тероризують мисливці за елітними смартфонами.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Києві обнесли відомого співака.