Резонансна подія, що сталася на ринку поруч зі станцією метро "Лісова", і досі не має фінальної розв'язки. Тоді, за розповіддю очевидців, продавець шаурми образив жінку, що стояла в черзі за фаст-фудом. Колишній військовий пенсійного віку заступився за неї і вже за кілька хвилин був побитий "шаурмістом". Знай.ua дізнавалися про подальший розвиток подій.

Прославився, як нахаба-грубіян

Знай.ua прибули на місце злочину наступного ж ранку після нападу на колишнього військового, що здійснив продавець східної зовнішності Бекі Табакідзе 1994 року народження.

"У відповідь на замовлення шаурми він сказав жіночці: "Та бери дві, ти ж велика корова, то й з’їсиш", – розповіла місцева продавчиня Тамара Петрівна. – Таке нахабство не витримав мужчина, який виявився полковником у відставці, і заступився за неї. За це його жорстко побили власник-зловмисник разом із такими ж за національністю товаришами".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Цю версію розповіли нам і решта з 14 опитуваних. Всі ці люди – продавці місцевих торгових точок, розташованих поблизу розгромленого кіоску.

"Я вже давно знаю цього іноземця-шаурміста – це нахабний, грубий чоловік, тож цей випадок є лише одним з прикладів. Дуже шкода військового – цю чемну людину, а от цей хам має отримати своє покарання", – повідомила продавець фруктів, яка того дня стала свідком нападу.
Одразу після скоєного "боєць" втік з місця подій.

У травні цей випадок набув чималого резонансу серед киян. Їхнє обурення підтримали і чиновники.

"Покидьок, який напав нишком, як шакал і побив військового пенсіонера біля метро "Лісова", затриманий поліцією через кілька годин після злочину. Особистість негідника допомогли встановити його ж товариші по грузинській громаді на ринку", – повідомив народний депутат України Антон Геращенко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Тоді в Нацполіції повідомили, що дії Табакідзе інкримінуються за статтею "Хуліганство" і йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

Відкупився хабарами?

З моменту подій минуло вже більше 3 місяців. Втім, й досі обвинувачений не поніс жодного покарання – єдиним "втіленням справедливості" стали дії активістів українського право радикального ГО "С14", які у той же день розгромили кіоск нахаби-продавця.

"За зламаний ніс військовому пенсіонеру він досі не поніс покарання. Уже два рази поспіль не з'являється на засідання. Саботаж Беки – результат продажності МВС на чолі з слідчим Туралом Аміраслановим. Він допоміг інкримінувати скоєне як легкі (!) тілесні та звільнив злочинця з цілодобового домашнього арешту. Про дачу хабаря - не здогадки. Про це сказав навіть батько Беки. Турал "доїв" сім'ю на чималі суми та забороняв зустрічатись з потерпілим для мирного вирішення ситуації", – повідомив координатор С14 Сергій Мазур.

Як підкреслив Сергій Мазур, у разі необхідності він готовий надати відео та запис телефонних розмов з словами батька про це. Ми вже домовилися із активістом про передачу підтверджуючого відео, тож невдовзі воно з'явиться на нашому порталі Знай.ua.

"Наступного разу Беку мають силоміць привезти правоохоронці. Таке рішення прийняв суд. Якщо не привезуть - розшук і в'язниця, – зазначив координатор С14. – Треба довести справу до кінця. Щоб злочинець Бека показово отримав найжорсткіше покарання та не оминув виховної бесіди за те, що обіцяв покаятись і вибачитись, але цього не зробив".

Засідання суду по справі побиття колишнього військового відбудеться 11 жовтня. Подробиці розвитку подій читайте на сайті Знай.ua.

Також Знай.ua писав про кричущий випадок у столичній підземці. У День Учителя в місто повернулися лихі 90-ті - юнаки у досить характерному одязі відкрито перешкоджають торгівлі квітами у метро.

Раніше Знай.ua повідомляв, що вандали у Києві вийшли на полювання. Нині поліція розшукує автовандалів, які сьогодні вранці проткнули шини близько 10 машин.