Музикант Василь Попадюк і артисти взяли участь у заході "Борисполя", який визначав 10-мільйонного пасажира. Ним виявилася Олені Шишловській, вона 10 років живе в Амстердамі, а у Київ прилітала відвідати батьків.

За іронією долі, вранці дівчина переплутала аеропорти. В результаті, приїхала не в той, куди потрібно було. Проте така помилка сильно не зашкодила дівчині, адже потрапила з корабля на бал.

Зустрічали 10-ти мільйонну пасажирку "Борисполя" гучно, з фанфарами і спектаклем. Відомий український скрипаль Василь Попадюк зіграв ніжну арію на честь гості, а артисти рок-опери "Орфей і Еврідіка назавжди" в чудовому гримі та костюмах виконали три композиції з проекту: "Dark Knight", "The chance" і "Lady Fortune".

Під час цього імпровізованого шоу звична робота аеропорту була порушена. Пасажири не могли не звернути увагу на дійство, тому проходили повз і зупинялися. Адже не кожного дня випадає нагода зустріти відомих музикантів та артистів у такому людному місці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У приміщенні аеропорту утворилася черга охочих сфотографуватися і отримати автограф відомих виконавців. А музиканти з проекту "Орфей і Еврідіка назавжди" поділилися новиною і розповіли, що зовсім скоро покажуть цю постановку київським глядачам.

Цікаво, що відразу після прем'єри рок-оперу назвали постановкою світового рівня. Зараз проект набрав більших обертів. "Орфей і Еврідіка назавжди" вже зацікавив один з найпрестижніших майданчиків світу – Dubai Opera. Відразу після гастролів по Україні (крім Києва шоу побачать у Дніпрі) артисти полетять в ОАЕ.

Нагадаємо, раніше у Росії розділили українських артистів на два табори.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські артисти відвідали бійців у Дніпропетровському військовому госпіталі.

Також "Знай.uа" писав, про те, як Президент викликав до себе артистів, які читали лист "Скрябіна".