У жовтні цього року найдешевшу оренду однокімнатної квартири вдалося знайти за 5,5 тисяч гривень. А яке ж найдорожче у столиці?

Про це повідомляє "businessua.com".

Так, квартира площею 38 м² по вул. Генерала Наумова (Святошинський р-н). обходиться в середньому у 5,5-6 тисяч гривень.

Трохи дорожче, від 6 тис. грн можна було орендувати "однушку" площею 40 м² по вул. Полярній (Оболонський район). Таку ж за площею, але у Печерському р-н столиці в оренду хочуть здавати за 10 тисяч. А 14 тис. грн коштувала оренда двокімнатного житла площею 60 м² по вул. Регенераторній (Дніпровський р-н).

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


У Печерському р-н оренда однокімнатної квартири площею 45 м² коштувала 18,3 тис. грн у місяць. З бюджетом в 28 тис. грн у жовтні можна було орендувати чотирикімнатну квартиру площею 82 м² по вул. Мечникова (Печерський р-н).

Найдорожче в оренду здавали дво- та трикімнатні квартири у Печерському та Шевченківському р-н. Оренда коштувала 30,8 тис. грн і 70 тис. грн відповідно. Будинок площею 240 м² у Подільському р-н орендували за 70 тис. грн.


За словами керівника популярного агенства з нерухомості у Києві, сьогодні великою популярністю користуються квартири в новобудовах.

Пік здачі в оренду житла припав на серпень-вересень. У жовтні, наприклад, договорів підписали на 8% менше.

Нагадаємо, українцям доведеться оплачувати рахунки за воду ще й за сусідів.

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок будування багатоповерхівок всупереч гідротехнічним нормам, в озерах столиці перевищена концентрація хімікатів.

Також Знай.ua писав про те, що українцям порадили відкладати на комуналку вже сьогодні, адже до 2020 року ціни на газ стануть не підйомними.

Дивіться: Як не потрапити на гачок квартирних аферистів