У Києві розпочався опалювальний сезон. Але по факту в багатьох столичних квартирах батареї залишаються холодними. Однак платіжки жителям столиці приходять із виставленими величезними рахунками за опалення і гарячу воду, яких вони і близько не бачили.

У той же час Київтеплоенерго переконує киян, що у всіх "замерзлих" жителів столиці з'явилася можливість повернути переплачені гроші за опалення і гарячу воду. Про це повідомляє "Хвиля".

Зазначається, що враховуються платежі, здійснені з 1 травня 2018 року.

Щоб зробити перерахунок і повернути гроші, потрібно звернутися в спеціальні сервісні центри. Там же можна отримати детальну інформацію про нові тарифи. Отримати виплати можна при наявності необхідних документів.

З собою необхідно мати наступний перелік документів:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще
  • заяву платника про повернення на ім'я керівника ПАТ "Київенерго";
  • копія паспорта платника;
  • копія ідентифікаційного коду платника;
  • завірені банком банківські реквізити платника для перерахування коштів;
  • копію оплаченої квитанції платника на рахунок ПАТ «Київенерго» на суму, не меншу зазначеної в заяві до повернення.

Далі, повний пакет документів фахівці ЦКШ передають в ПАТ "Київенерго" для остаточного рішення про повернення коштів споживачам.

Нагадаємо, Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" обіцяє до кінця цього року не підвищувати тарифи на теплову енергію для населення.

Як повідомляв портал Знай.ua, жителі столиці незадоволені зростанням тарифів і близькі до акцій протесту.

Також Знай.ua писав, в Кабміні пояснили, на скільки зростуть тарифи на тепло. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, після подорожчання газу тарифи на тепло не можуть бути підвищені більш ніж на 16%.