У Києві група чоловіків пробіглася у підземному переході метро повністю оголеними. Вони стверджують, що зробили це через програш у парі.

Про це повідомляє Інформатор.

Інцидент трапився поряд зі станцією метро "Площа Льва Толстого" ввечері близько 9 години. Десяток молодих чоловіків пробіглася по переходу метро без жодного одягу, окрім краваток. Свої інтимні місця вони прикривали пластиковами тарілками.

Відомо, що всі учасники "забігу" працють в одній фірмі. Вони посперечалися з колегами з Чернігова з приводу того, хто укладе договір на більшу суму в той день. Ті, хто програв і повинні були пробігтися голяка по вулиці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Випадкові свідки цього дійства були здивовані, деякі навіть обурені. Однак жодний дій щодо чоловіків, які бігали оголеними, не робили. Лише один свідок цього "забігу" вдарив ногою одного з оголених хлопців. Однак бігун також ніяк не відреагував на міцний удар ногою чоловіка, який стояв біля кіоска.

Чоловіки пробігли близько 5 кіл, після чого почали одягатися у підземному переході. Вони не реагували на подив натовпу, а після "забігу" поділилися деталями з журналістами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київському метрополітені сталося страшне - прямо на станції метро померла маленька дівчинка. Трагедія сталася близько 18:30 неділі, 9 грудня. Очевидці почали надавати дитині першу допомогу, робити непрямий масаж серця. Через 15 хвилин приїхала "швидка допомога". Протягом 40 хвилин лікарі боролися за життя дівчинки, але врятувати її не вдалося. Батько дитини розповів, що вона страждала важкою формою ДЦП.

Також, "Знай.ua", що напівгола Глюкоза догори ногами обурила "вчителів своїх дітей". 32-річна Глюкоза має двох дітей, але це не заважає їй залишатися в чудовій формі. Жінка без сорому публікує фотографії в бікіні і навіть у звичайній домашній обстановці.

"Знай.uа" писав, трагедія в київському метро: кияни поспішали по справах повз бездиханне тіла.