Директором комунального підприємства "Київтеплоенерго" призначений В'ячеслав Бінд.

Таке розпорядження оприлюднили на сайт КМДА.

"Призначити Бінда В'ячеслава Євгеновича за результатами конкурсу на посаду директора комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) "Київтеплоенерго" з 22 грудня 2018 року на контрактній основі", - йдеться у тексті розпорядження.

Зазначається, що В'ячеслав Бінд народився 13 вересня 1974 року в Києві.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Закінчив Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (КПІ) за спеціальністю "інженер-теплоенергетик".

"До 2004 року працював в АК "Київенерго". З 2012 по 2014 рік був заступником генерального директора з питань забезпечення бізнесу ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", - йдеться у повідомленні сайту trust.ua.

Із 2014 по 2015 рік Бінд був на посаді першого заступника директора КП "Міськводоканал" Сумської міської ради.

"З 2015 по 2016 рік - заступник з міжнародних інвестицій, заступник директора, а також в.о директора підрозділу "НЕК" Укренерго", - повідомляється.

Крім того, у у кар'єрних досягненнях значиться, що з квітня 2016 по квітень 2018 року він був заступником генерального директора з технічних питань і перспективного розвитку АК "Київводоканал".

У КП "Київтеплоенерго" Бінд виконував обов'язки директора з 17 квітня 2018 року.

У своїй декларації посадовець вказав, що в 2017 році він заробив 1 млн 234 тис. гривень. У його власності є автомобіль Toyota Land Cruiser (2008 р.в.).

Також Бінд володіє пакетом акцій (510 акцій) ПрАТ "АК "Київводоканал".

Нагадаємо, з приходом морозів скарги на ледь теплі батареї та Північний полюс в оселях киян стали однією з найобговорюваніших тем у соцмережах та громадських місцях. Знай.ua вирішили дізнатися, які райони є найпроблемнішими та скільки киян встигли зіткнутися з цим питанням з початку опалювального сезону.

Раніше Знай.ua писав, що у Києві чоловік впав у крижаний Дніпро, але на допомогу прийшла прекрасна жінка-водолаз: відео порятунку.

Також Знай.ua писав, що Кличка підозрюють у "махлюванні" зеленими зонами на користь забудовників.