В українській столиці відбулася досить незрозуміла і тривожна аварія. Так, в ніч з 2 на 3 січня на перетині бульвару Шевченка і вулиці Володимирській Range Rover влетів у бік поліцейської Renault Kangoo.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ. ДТП сталася приблизно о 00:30.

За попередньою інформацією Range Rover рухався вниз по бульвару Шевченка і на швидкості врізався в поліцейський Renault Kangoo.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

В даний момент на місці ДТП знаходиться кілька патрульних автомобілів і машин слідчо-оперативних груп. Також там була швидка.

За непідтвердженою інформацією, двоє поліцейських отримали пошкодження. Однак офіційного підтвердження цього немає. Деталі пригоди встановить слідство.

Варто нагадати, що в новорічну ніч в Києві не обійшлося без надзвичайних подій. Одне з них сталося біля відомого ринку "Колібріс". Близько двох годин ночі туди помчали авто швидкої допомоги, пожежників і поліції.

У Святошинському районі Києва водій автомобіля Renault Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. ДТП сталася на вулиці Курбаса. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. Про це повідомляє Інформатор. Зазначається, що в момент аварії в машині знаходилися п'ять людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську сталася дорожньо-транспортна пригода. Машина протаранила вхід магазину техніки. Аварія сталася на вулиці Мазепи, 168-В Івано-Франківську, повідомляють місцеві ЗМІ. Вони також уточнили, що дорожня аварія сталася 31 грудня. Інформації про постраждалих поки немає.

"ДТП Сільпо, на парковці, автомобіль в'їхав у центральний вхід Комфі", - розповіли очевидці в соціальних мережах.

Нагадаємо, кривава святкова доба сколихнула Україну: вісім вбитих, семеро загиблих у ДТП.

Як повідомляв Знай.uа водії отримають "листи щастя": коли чекати нових штрафів.

Знай.uа писав, у центрі Києва легковик вилетів у відбійник і перекинувся, ділянку перекрито: фото.