З раннього ранку, 6 січня, "Київавтодор" прибирає вулиці столиці.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі служби КМДА, передають Київські новини. Соцпортал.

"332 одиниці снігоприбиральної техніки і бригади по ручному прибиранню вранці 5 січня вже активно працюють".

332 одиниці снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання зранку 5 січня вже в активній роботі. Про це...

Geplaatst door Київська міська державна адміністрація - КМДА op Zaterdag 5 januari 2019

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що в даний час проведена обробка вулиць, доріг і штучних споруд протиожеледними матеріалами.

"Бригади з ручного прибирання задіяні до роботи на тротуарах, зупинках громадського транспорту, пішохідних переходах, які обслуговуються дорожньо-експлуатаційними підприємствами "Київавтодору"". йдеться в повідомленні

У зв'язку зі складними погодними умовами, "Київавтодор" звернувся до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватися Правил дорожнього руху і не залишати власні автомобілі уздовж вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі попередили про ожеледицю на дорогах. В Україні завтра, 6 січня, в деяких областях країни очікується сніг, температура -13. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру

Так, за даними синоптиків, вночі у західних, північних областях, а також у Вінницькій, Черкаській області та в Криму помірний сніг, на решті території без істотних опадів. Вдень майже у всіх областях невеликий, у східних областях помірний сніг. На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м / сек. Температура в ніч на Різдво від -4 до -9, в східній частині України до - 12, вдень від -2 до -7, на крайньому півдні країни близько 0; в Карпатах протягом доби від -8 до -13.

Раніше Знай.uа писав, що погода на Святвечір і Різдво змусить українців повірити у зимову казку. На Святвечір і Різдво Україна буде чи не найхолоднішою в Європі.

Як повідомляв раніше Знай.uа, невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу.