Російський політик, телеведуча і журналістка Ксенія Собчак знаходиться в Києві і вже встигла відвідати торгові центри, музеї, а також прогулятися по столиці і розкритикувати київські дороги. Своїми враженнями російська знаменитість ділиться в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Ксенія відвідала кілька столичних торгових центрів: "Нереальні і космічні торгові центри", як висловилась про них Собчак. Крім цього, вона встигла відвідати музей Михайла Булгакова, що на Андріївському узвозі. Собчак підписала відео загадково: "Після таємних переговорів – до Михайла Опанасовича".

Також журналістка прогулялася біля Міністерства закордонних справ України та Михайлівського собора. Під час прогулянки по київських вулицях, Ксенія зазначила, що дороги в столиці погано прибирають. Ксенія прокоментувала знімки: "Хлопців, ну я все розумію, звичайно, але немає на вас Собяніна (екс-мер Москви). Це все ось так от по вулиці".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Варто зазначити, що навколо візиту Собчак в Київ було багато чуток, проте знаменитість відразу ж пояснила, навіщо приїхала в столицю України, причому зробила це в досить різкій формі: "Всі єб*нулись, звичайно, на тему України. Приїхала до подруги. Виставила сторіз. Журналісти обривають телефон. Тобто уявити собі, що в Київ можна просто любити їздити і мати тут друзів без політичного контексту неможливо, так? Пекло якесь. А тут до речі гостинні і прекрасні мої друзі. І ніякої політики. Крім того, що за день стало ясно, що абсолютна більшість моїх знайомих переконані в перемозі Порошенко. Тому що "у нього всі бабки".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Світлана Лобода, яка перекинулася в Росію, зі шкіри геть лізе, щоб затягнути користувачів на свою сторінку в Instagram. Нещодавно вона виклала фото, на якому вона знаходиться на сцені під час танцю у відвертому вбранні. Фанати тут же почали обговорювати фото, при цьому сподобалося воно далеко не всім.

Як повідомляв портал "Знай.uа": деякі політики в цивілізованих країнах добираються на роботу на громадському транспорті, причому без охорони і кортежів. Зокрема, це стосується президента Австрії, який їздить на роботу в метро.

Також "Знай.uа" писав, що російський актор Дмитро Нагієв виклав у мережу фото зі спущеними штанами, чим викликав шквал емоцій і купу коментарів.