У Києві в одному з житлових масивів на Караваєвих дачах комунальники вирішили посеред зими прокладати водогін до новобудов.

Навіть 10-градусний мороз не став для них перешкодою. Місцевим мешканцям пообіцяли, що швидко повернуть розрушені дорогу та тротуари на місце, передає "24 Канал".

Ремонтні роботи відбуваються на вулиці Новопольовій у столиці.

Варто підкреслити, що у Києві минулого року досить часто траплялись аварії на водогонах. Труби проривало і у центрі, і на околицях столиці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слід додати, що аварії на водопроводах узимку найчастіше трапляються через замерзання води у трубах. Щоб не допустити виникнення нештатної ситуації, потрібно забезпечити своєчасне утеплення водопроводу.

Нагадаємо, що у Києві вже тривалий час функціонує об'єднання для активної молоді, котра займається нагальними проблемами міста. Втім, нещодавно останній прихисток небайдужих людей почало заливати водою.

І поки мер міста Віталій Кличко займається планами будівництва метро на Троєщину і Виноградар, просто у нього під носом люди змушені своїми силами ліквідувати потоп.

Про це повідомив на сторінці у Facebook голова Громадської організації "Об'єднана молодь майбутнього" Тарас Рибаченко. Він запевняє, що представники установи неодноразово направляли скарги до компетентних органів, втім жодного результату це не дало.

Раніше портал писав, що з того часу, як Україна у 2014 році перекрила водопостачання для окупованого Криму по Північнокримському каналу, путінські окупанти вже витратили весь водний ресурс півострова, залишивши кримчан без прісної води.

Так звана кримська влада прийняла рішення про будівництво водоводу для перекидання води з Тайганського водосховища в Білогірському районі на північ Криму. Про це повідомив "міністр" промислової політики окупованого Криму Андрій Васюта.

Як повідомляв раніше Знай.ua, науковці пояснили у чому смертельна небезпека води в туалетах.

Також Знай.ua писав, що фахівці спрогнозували життя українців та розповіли, що воно не буде легшим.