Столичні водії впродовж року із острахом очікували на початок будівництва нової транспортної розв'язки на Шулявці. І ось цей час настав – до "транспортного апокаліпсису" залишається вже менше двох тижнів. Коли саме мають перекрити рух та які об’їзні шляхи будуть запропоновані у якості альтернативи, дізнавалися Знай.ua.

Рух перекриють повністю: альтернатива – тільки об’їзд

Деталі майбутніх змін представники столичної влади та відповідних комунальних підприємств повідомили під час прес-брифінгу з теми реконструкції Шулявського шляхопроводу.

"В рамках реконструкції транспортної розв'язки 17 березня буде здійснено перекриття руху для всіх видів транспорту на Шулявському шляхопроводі. На час робіт буде забезпечено об’їзні шляхи", – розповідає головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" Олександр Здольник.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Під час ремонтних робіт рух в напрямку вул. Довженка – вул. Гетьмана буде здійснюватись по вул. Цедіка та вул. Нестерова з виїздом на проспект Перемоги. На перетині проспекту Перемоги та вул. Гарматної, де буде облаштовано тимчасовий світлофорний об’єкт, водії зможуть повернути на вул. Гарматну. Відповідно, виїзд на вул. Гетьмана можна буде здійснити по вул. Виборзькій та Гарматній.

Що ж стосується напрямку вул. Гетьмана – вул. Довженка, то рух транспорту відбуватиметься існуючим з’їздом з проспекту Перемоги. Водії зможуть перетнути проспект та виїхати на вул. Довженка – для цього тут облаштують додатковий світлофор.

"На період діючої схеми організації руху шляхи об'їзду будуть переоблаштовані на рух з одностороннім рухом. Вулиця Цедіка до перетину з вулицею Нестерова та вулиця Нестерова працюватимуть в режимі одностороннього руху. Вулиця Гарматна до перетину з вулицею Виборзькою, як і вулиця Виборзька, працюватимуть в такому ж режимі", – зазначає Олександр Здольник.

Загальний термін робіт становитиме 17, 5 місяців. Першу чергу планують завершити до кінця 2019 року.

Раніше Знай.ua писав, що Україна відмовилася від Євробачення: як на рішення НТКУ відреагували кияни.

Також Знай.ua повідомляв, що до Києва з новим альбомом мчить легендарний гурт: вже готові "підривати".