У суботу, 1 червня, у Києві відбудеться Всеукраїнський велодень, тому за маршрутом заходу буде обмежено рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

Як відомо, святкування розпочнеться 1 червня о 10:00 на Софійській площі, де організатори очікують 10 000 велосипедистів. У зв'язку з цим варто звернути увагу на обмеження руху. Будуть закриті наступні вулиці:

• з 10:30 до 13:00: площа - Володимирський узвіз - Європейська площа - вулиця Хрещатик;
• з 10:30 до 12:30 Софійська площа - вулиця Володимирська - вулиця Велика Житомирська - Михайлівська площа - Софійська площа - вулиця Михайлівська - Майдан Незалежності - вулиця Хрещатик - Володимирській узвіз - Поштова площа.

Об'їзд буде організовано по наступній схемі: Вознесенський узвіз в напрямку Подолу; вулиця Ярославів Вал, вулиця Бульварно-Кудрявська в напрямку Бессарабської площі та бульвару Шевченка.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

З 11:20 до 13:30 буде обмежено руху без повного перекриття за наступним маршрутом: площа - вулиця Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Північний міст - вулиця Труханівська - парк "Муромець".

Об'їзд можна здійснити по вулиці Електриків.

Нагадаємо, у Києві на Південному мосту Mercedes збив на смерть лося.

Раніше Знай.uа повідомляв, дівчата влаштували масове побоїще у центрі Києва.

Також Знай.uа писав, столічні вулиці зазнали ряд змін.