День захисту дітей щороку відзначається 1 липня. Це дуже важливе свято, зміст якого зрозумілий завдяки його назві. Але і крім цього День захисту дітей – це прекрасний привід, щоб порадувати свою дитину і влаштувати їй свято.

І, звісно, практично в будь-якому місті буде організована величезна кількість цікавих заходів спеціально для дітей. Далі в матеріалі ми детально розпишемо для вас афішу заходів у Києві на День захисту дітей 1 липня.

День захисту дітей: афіша на 1 липня в Києві

Фестиваль морозива

Він розпочався у столиці ще 30 травня і закінчиться саме 1 липня. Проходить він в Українському домі. Що може порадувати дитину більше, ніж величезна кількість найрізноманітнішого морозива? Та й батькам там явно нудно не буде. На фестивалі будуть представлені найкращі виробники нашої країни. Ну і спеціально для дітей там буде розважальна програма, яка буде включати в себе атракціони, аквагрим, боді-арт та багато цікавого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З 10 до 20.00

Фестиваль дитячої творчості "Назустріч мрії"

Київський палац творчості та юнацтва

А тут відбуватиметься конкурсна програма фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії". У програмі передбачено багато цікавих дитячих заходів. А ось 1 липня о 19.00 почнеться найголовніше і найяскравіше видовище – гала-концерт "Голос миру". Юні талановиті виконавці співатимуть з зірками української естради.

Київський зоопарк

Так, він працює постійно, але чому б не скористатися моментом і відвідати його з дітьми. Там не тільки можна подивитися на тварин, а деяких і погодувати, і погладити. А також там буде досить багато цікавих заходів, які приурочені якраз Дню захисту дітей.

Фестиваль "Річний розігрів. Сім'я і спорт"

Спеціально до Дня захисту дітей у Києві пройде спортивний фестиваль. Давно хотіли зацікавити дитину якимось видом спорту? Це прекрасна можливість. Вас чекають: Майстер-клас і автограф-сесія з майстрами спорту міжнародного класу з боксу за підтримки Федерації боксу України: Євгеном Барабановым, багаторазовим чемпіоном України та призером чемпіонату Європи, і Ганною Лисенко, чемпіонкою та призеркою національних чемпіонатів і переможцем міжнародних турнірів. Також тут буде турнір з настільного тенісу, фудкорти і безкоштовна солодка вата для дітей.

Фестиваль Річний розігрів. Сім'я і спорт

ВДНГ

На ВДНГ вже почалося справжнє літо. Відкрилися майже всі можливі розваги: від BBQ-зон до фотопростору, від відкритого басейну до футбольних полів, від мотузкового парку до прокату квадроциклів. А на цих вихідних там буде кілька цікавих виставок саме для дітей: STEM-фестиваль Robotica, свято морозива у просторі Kacheli і багато іншого.

ВДНГ

Тепер ви знаєте, куди можна піти в Києві на день захисту дітей 1 липня. Сподіваємося, що наша афіша вам стане в нагоді.