Пішохідно-велосипедний диво-міст Кличка між Хрещатим парком та Володимирською гіркою залишається головним об’єктом для обговорень вже другий тиждень поспіль. Після його раптового відкриття за добу до Дня Києва там встигли влаштувати тисняву сотні людей, а потім і зовсім почала сипатися скляна підлога.

До приїзду сміттєвоза баки обставили по периметру пляшками і іншими відходами. Комунальникам залишили не тільки вміст сміттєвих баків, а і все, що лежить поруч. Крім того, їм доведеться збирати рознесене вітром сміття по всьому мосту.

І хоч деякі ділянки об'єкта огороджені небезпечні, туди продовжують масово йти люди. Зробивши епічні знімки столичних горизонтів, частина жителів і гостей Києва сильно втомлюється і не може донести сміття до найближчого місткого бака.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інформатор спозаранку прибув на міст, щоб показати , яким залишають після себе популярний об'єкт відпочиваючі.

Сміттєві баки на мосту нагадують арт-об'єкти, присвячені проблемам забруднення планети. Ці урни навіть не підозрювали, що можуть вмістити стільки кавових стаканчиків і пляшок з-під пива. Можна сказати, що це проблема тих, хто вирішив встановити так мало місць для сміття на мосту.

Але якщо пройти на інший його кінець, на Володимирській гірці, то можна побачити майже порожні урни. Залишки від їжі та напоїв не доносять навіть зайвих десять метрів вперед. Така зухвалість і байдужість просто вражає. На фото внизу - пішохідний міст близько 4:00.

Нагадаємо, автор диво-мосту Кличка виправдався за недолугі помилки: "Не врахували, що пройдуть виродки".