Ясної та сонячної погоди киянам сьогодні не побачити. На зміну ясному сонечку прийдуть хмари і дощ з грозою.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Вівторок, 4 червня в Києві ясною погодою нас не порадує — хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Щоб уникнути неприємностей, своєчасно візьміть з собою парасольку, тому що увечері буде йти дощ з грозою. Температура повітря в столиці від +18° до +26.


Що цікаво найвища температура в цей день була в 1901 - 31.9°. А ось мінімальну температуру синоптики зафіксували 1933, тоді термометр показував 4.3°.

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа.