Киянка жила майже тиждень з мертвим сином.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У середу, 5 червня на лінію екстрених служб надійшов дзвінок. У Дніпровському районі Києва за адресою вулиця Івана Сергієнка, 15 мешканці скаржилися на неприємний запах. Пізніше вони з'ясували що він долинав з квартири № 30.


Коли на місце події приїхали рятувальники, то вони з'ясували, що в квартирі № 30 знаходиться труп молодого чоловіка. Правоохоронці з'ясували, що в цій квартирі проживає жінка з психічними відхиленнями і її син.


Господиня квартири не могла нічого зрозумілого відповісти на питання поліцейських. Її госпіталізували в психіатричну лікарню імені Павлова.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


Зараз правоохоронці будуть з'ясовувати точну причину смерті і подробиці інциденту.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 червня, у Києві четверо невідомих заштовхали чоловіка в авто і відвезли в невідомому напрямку. За словами очевидців, викрадень чоловік спробував вирватися і кликав на допомогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", 10 травня в Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

Також портал "Знай.иа" писав, що столичні поліцейські отримали повідомлення, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіка.