Українці часто стикаються з граматичними помилками на вивісках та білбордах, особливо часто це відбувається на стихійних ринках і базарах. Так, в цей раз "кавун" чарівним чином перетворився на солодкий "каунь". Відповідну фотографію виклав популярний telegram-канал "ХК".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
"Так пишіть вже "Ця ху**я вартує 7-00, а ця ху**я 8-50". Так хоч зрозуміліше буде", - пишуть на каналі.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" останній місяць літа майже кожен продуктовий магазин або ринок просто переповнений величезною кількістю арбузов. Кожен хотів би вибрати найкращий кавун і сповна насолодитися його неповторним смаком.
Тому важливо вміти вибирати кавун, а Factinteres поділилися головними секретами при виборі ягоди. Краще всього купувати кавуни середніх розмірів (5-8 кілограм). Купуючи крупний або дрібний кавун, ви ризикуєте купити недозрівшу або перезрілу ягоду. Що стосується забарвлення, то шкірка кавуна повинна бути злегка глянсовою. Проте недобросовісні продавці можуть схитрувати і натерти кавун до блиску або нанести трохи воску. Тому звертайте увагу не тільки на блиск, але і на жовту пляму.
Нагадаємо, виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун не так давно спростувала міф про небезпеку кавунів через високу концентрацію нітратів, а також дала корисні поради українцям.
Про це пані Супрун написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Так, вона заявила, що нітрати в невеликих кількостях є не тільки в кавунах, але і в овочах і фруктах, у воді і навіть в організмі людини.
Експерти розповіли, що секрет неймовірної користі криється в мікроелементах, що містяться в насінні. Легке і дієтичне блюдо з кавуна, яке ідеально підійде в спеку, приготувати дуже просто.