Як відомо, сьогодні в районі Горлівки на пункті пропуску "Майорське" розпочався обмін полоненими між Києвом і терористичними "ДНР" та "ЛНР". Відтак, наразі з'явилися перші фотографії самих полонених, яких передала російська сторона для української.

Так, на кадрах видно, як військові виводять з автобуса в'язнів та обмінюють. Окрім цього, у полонених запитали: "Усі згодні переїхати на територію України?" на що вони сказали "Так". Потім запитали: "Хтось хоче залишитися в Луганську?", на таке полоненні відповіли, що не хочуть.

Обмін утримуваними між Україною та ОРДЛО

На КПВВ Майорське стартував обмін утримуваними особами. Трансляція Офісу президента України

Geplaatst door ТСН op Zondag 29 december 2019

Зауважимо, що раніше повідомлялося, що сторони мають передати одна одній близько двохсот людей, однак український омбудсмен Людмила Денисова, повідомила про звільнення лише 80 українців, хоча запевняє, що цифра може змінитися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, вранці, 29 грудня, терористи "ДНР" та "ЛНР" доставили українських полонених для обміну на пункт пропуску "Майорське"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Також Знай.ua писав, ЗМІ не допустять на обмін полоненими з бойовиками