Президент Володимир Зеленський заявив, що у неділю, 29 грудня, відбудеться обмін полоненими з бойовиками на Донбасі. Під час майбутнього обміну робота представників ЗМІ не передбачена.

Про це заявив речник штабу ООС Віталій Саранцев.

"Робота преси на даному заході не передбачена. На жаль. Не будемо ми працювати, ні ви. Це не наше рішення. Ми цей захід тільки забезпечуємо — даємо технічну допомогу, медичну, охорону. Рішення приймають не в штабі ООС", - розповів Саранцев.

Українській військові, генштаб ЗСУ
Українській військові, генштаб ЗСУ

Також він сказав, що "Офіс президента пообіцяв надати всі стріми, які вони там по можливості зроблять, і відео". У прес-центрі також роз'яснили, що штаб не є організатором заходу щодо обміну.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми забезпечуємо тільки охорону", - сказали в штабі. Там повідомили, що за акредитацією потрібно звертатися в Офіс президента. При цьому, де саме територіально буде проходити захід з обміну, в штабі сказати не змогли.

Нагадаємо, спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України не можуть цілком спокійно обійтися і без виплати компенсації за житло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада прийняла пропозиції Зеленського: президент підписав Виборчий кодекс.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.