Стало відомо, що у п'ятницю, 27 грудня, глава української держави Володимир Зеленський підписав Виборчий кодекс, який був прийнятий з урахуванням його пропозицій. Відповідна інформація вказана в картці законопроєкту під номером 0978 на офіційному сайті Верховної Ради України.

Володимир Зеленський

Так, цей документ передбачає пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками. Таким чином, виборці будуть голосувати не тільки за політичну партію, а й за певного кандидата у списку партії.

Нагадаємо, що відомий український гуморист Сергій Притула напередодні Нового року звернувся за допомогою до президента України Володимиру Зеленському. Він попросив "вирішити" конфлікт між скандальним бізнесменом Корбаном і хлопцем, який страждає від рук "ділка".

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 27 грудня, підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, екс-главу СБУ Василя Грицака.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що майже половина респондентів вважають Зеленського політиком року, 7,5% назвали таким політиком експрезидента Петра Порошенка.