Російські телевізійники показали ще трьох українських військовополонених, яких внесли до списків на обмін, повідомляє “Громадське”.

Двоє з них — Василь Жемелинський та Борис Пундор. Жемелинський воював у складі 57-ї бригади Збройних сил України та потрапив у полон під Пісками 17 лютого 2018 року. Пундор був серед військових 43-ї окремої механізованої бригади “Патріот”, які були захоплені в полон 22 травня 2019 року, коли на вантажівці заїхали на територію так званої “ДНР”. Третього з українських полонених впізнати поки що не вдалось.

Усі троє наразі знаходяться на непідконтрольній Україні території Донецької області. На відео також присутня так звана “омбудсмен ДНР”, яка повідомила Жемелинському про те, що їх трьох внесено до списків на обмін полоненими, який пройде найближчим часом.

Нагадуємо, що нещодавно президент Володимир Зеленський повідомив про те, що обмін полоненими має відбутись у неділю, 29 грудня.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, українські військові відзвітували щодо того, скільки разів 28 грудня російські окупанти обстріляли позиції бійців і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.

Також портал Знай.ua писав, що Донбас опинився серед 10 лідерів у рейтингу світових конфліктів, за якими потрібно стежити в 2020 році.