Губернатор Одеської області Куций Максим вигнав з свого кабінету журналістів "1+1" після їх питань про закупівлі машин швидкої допомоги. Крім того, він вирішив "захиститися" від журналістів Нацгвардейцами.

Спочатку відео з цим епізодом поширювалася користувачами за каналах в Telegram і на акаунтах в Facebook.

Запитання на тему закупівлі машин викликав у голови Одеської ОДА дуже нервовий стан. Він навіть покликав на допомогу Нацгвардейцев після того, як знімальна група відмовилася на прохання припинити зйомку і видалити відео.

Куций називав питання журналістки провокаційними, підходив до оператора. Постійно переходив на російську мову і назвав свій кабінет "режимним об'єктом".

У свою чергу, один з місцевих ресурсів опублікував офіційну версію події, якої дотримуються в ОДА. Згідно їй, журналістка програми "Секретні матеріали", що виходить на телеканалі "1+1" сама у всьому винна.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Журналістка, за версією адміністрації, не попередила Куцого заздалегідь, що торкнеться неприємну для нього тему і ще вона нібито "забігла в кабінет і змусила губернатора відповідати на питання".

Журналистов выгоняют из кабинета Губернатора

Если вы думали, что дно пробито, то снизу видео, на котором руководитель ООГА, Максим Куцый, пытается побороть журналистов с помощью Национальной Гвардии (которая тактично морозится, осознавая всю глупость данной затеи). Примечательно, что такую неадекватную реакцию со стороны Куцего, вызвал вопрос о неукомплектованых каретах скорой помощи, которые до сих пор стоят на автобазе санитарного транспорта. И да. Мне реально интересно, по какому принципу набирают в Зекоманду? Кастинг в 95-м? подъём со штангой по Потёмкинской? Что? Одно ясно. Если на будущих зелёных смотринах введут допинг-контроль, то праймериз рискуют пройти уже без кандидатов.

Geplaatst door Сергей Варламов op Dinsdag 12 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шмигаль порахував, скільки українцям потрібно грошей для життя.

Як повідомляв Знай. ua, Харків'яни прийшли під вікна до Кучеру, замішаний дружок Добкіна Грицьков.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі.