Погодні гойдалки в травні тривають. У середу, 13 травня, в Україну прийшов антициклон, завдяки якому сонце нарешті виглянуло з-за хмар. Проте вже в четвер, 14 травня, в нашу країну знову повернеться циклон з усіма витікаючими наслідками. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко.
зокрема, дощі очікуються на Півночі і на Заході України. Циклон торкнеться і Вінниччину, а до вечора добереться і до Центру нашої країни.

Зливи “заглянуть” і в Одесу. Також Наталка Діденко повідомляє, що у всіх регіонах, де пройдуть дощі, можливі грози. Що стосується Сходу і Півдня, там опади малоймовірні. Натомість у східних областях вночі можуть бути заморозки до -3 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Погода в столиці на 14 травня не порадує киян, яким потрібно кудись виходити з дому. Зокрема, можливе збільшення хмарності, висока ймовірність дощів. Також можуть бути і грози. Вечір буде відносно теплою – до +8 градусів. Вдень буде вельми прохолодно, стовпчики термометрів піднімуться не вище 14 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.