Зірковий тренер Андрій Хомицький, серед клієнтів-селебріті якого Слава Камінська з групи Неангели і співачка Настя Каменських, поділився комплексом вправ. які займають усього три хвилини, зате дозволяють проробити фактично всі групи м'язів та зарядитися енергією. Сам Хомицький особливо рекомендує таку зарядку у першу чергу медикам, однак корисною вона стане й іншим зайнятим людям.

Відповідним відео тренер поділився на своєму каналі Khomytskyi Pro на сайті YouTube.

"Це проста 3-хвилинне тренування призначена спеціально для медиків. Вона дозволить зарядиться енергією на весь день, включити всі групи м'язів і додасть їм тонус! А також буде корисним для тих, хто веде сидячий спосіб життя", - йде мова в описі до ролика.

Андрій Хомицький, фітнес-тренер, фото: Instagram
Андрій Хомицький, фітнес-тренер, фото: Instagram

Для цієї зарядки знадобиться лише стілець та трохи вільного простору й часу. Серед вправ, які запропонував Хомицький - планка, зворотна планка, присідання, підйоми, кроки з планки та інші.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На думку зіркового тренера, правильно підібране тренування здатне не витратити сили, а зарядити вашу "життєву батарейку". Саме тому Хомицький пропонує цю зарядку медикам - вони й так дуже завантажені роботою, а у часи пандемії та запровадженого для протидії ній карантину - тим більше.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Попа, як горішок — тренер Камінської видав три способи правильного присідання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тренер Камінської змусив промокнути приголомшливу блондинку.

Також Знай.ua писав, що Тренер Камінської розробив комплекс вправ для дітей на карантині, відео.