Персональний тренер Андрій Хомицький разом з сином Матвієм показав 5-хвилинне тренування. Відповідне відео він опублікував на своєму YouTube-каналі.

Перше, що робить тренер з сином – 30-секундний біг на місці для розігріву. Після розминки обов'язково потрібно 30 секунд відпочинку.

Друга вправа – 30 секунд боксувати. Відпочинок між вправами – важлива частина заняття, тому після боксу теж 30 секунд відпочинку.

Третя вправа – 30 секунд біжимо і боксуємо.

При бігу на місці руки важливо тримати нерухомими, стверджує тренер. Намагайтеся як можна швидше збільшувати темп свого бігу і не допомагати собі ногами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У другій вправі тренер зі своїм сином робить прямі удари руками у фронтальній стійці.

Під час виконання третьої вправи виконуємо прямі удари руками і біжимо на місці одночасно.

Четвертним вправою тренер з сином зробили зворотний планку з виносом ніг перед собою. На відео вони показали, що це не так складно, як здається на перший погляд і практично кожен зможе повторити це цікава вправа будинку.

П'ятим останньою вправою Андрій з Матвієм виконали віджимання з колін.

Такий простий, але цікавий комплекс вправ допоможе навіть вдома на карантині з дітьми провести час з користю і повеселитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полякова, Каменських, Дорофєєва прокачали "горішки" українок будинку, кращі тренування зірок.

Як повідомляв Знай. ua, Аніта Луценко видала, чи можна займатися спортом при критичних днях.

Також Знай. ua писав, що ентузіастки зіграли в теніс на даху багатоповерхівки, відео.