Відомий тренер Андрій Хомицький, серед підопічних якого Слава Камінська з групи Неангели і Настя Каменських часто проводить спортивні баттли онлайн. І карантин не став для нього перешкодою. Поки ми з вами отъедаем боки на диванах, Хомицький викликав на баттл редактора грудневого номера Chercher la femme, інста - і фітнес модель Олесю Єгоричеву. Ще на самому початку випуску Хомицький пообіцяв Олесі, що пощади їй не бачити, і зробив комплімент її зовнішнім виглядом. Мовляв, тільки прокинулася, і вже така гарна. Егорычева відповіла Хомицкому жартом, мовляв, “а ти чого накрасился, в день Перемоги, чи просто так?” На радість фанатам і своєї численної аудиторії, він з'явився з кольоровими смужками намальованими на щоках.


Нагадаємо, баттл має суворі правила. Учасники тренуються і задають один одному питання між вправами. Кожен вибирає собі капітана, а в кінці тренування виконуються штрафні завдання.

Хомицький сказав, що тренування буде незвичайним. “Швидкий, жорсткий, важкий темп, в якому обов'язково буде дуже складною і фізично, і психологічно”. Результати баттла… Дивіться самі. Ми лише можемо сказати, що Єгоричовій мало не здалося.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.