Неділя, 24 травня, має стати черговим дощовим днем для України. У більшій частині регіонів пройдуть дощі. Про це повідомляє Український Гідрометцентр. Однак буде і невеликий “сухий коридор”, який простягнеться з півночі на південь і торкнеться частина великих міст України.

Дощ, скріншот з відео
Дощ, скріншот з відео


В особливості, не очікується дощів у Києві та Київській області, а також у Дніпрі та Одесі (можливі невеликі дощі) та ще кількох найближчих регіонах. По всій решті території варто очікувати опадів, за винятком Харкова.
В західних регіонах дощі не лише продовжаться, а й посиляться. Можливі грози і сильний шквальний вітер. Також велика кількість опадів очікується і на Сході України. Практично по всій території України буде південно-західний вітер, 3-8 метрів в секунду.
У столиці в неділю буде хмарно, але сухо. Ймовірність дощів невисока. Вночі похолодає до +4…+6 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до 16 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.