В Україні посилили правила перевезення пасажирів – за що можуть оштрафувати

У Міністерстві охорони здоров'я України розповіли про правила перевезення пасажирів громадським міським, приміським, міжміським транспортом (окрім метрополітену) і на міжобласних і міжнародних маршрутах.

Тимчасові рекомендації з організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину затверджені постановою головного санітарного лікаря від 21 травня 2020 року № 23.

Громадський транспорт, скріншот: YouTube
Громадський транспорт, скріншот: YouTube

Одесу накрила потужна злива, перетворивши місто на Венецію

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мережі оприлюднили унікальні фотографії з Одеси, де через сильну зливу було зупинено громадський транспорт, а також ускладнено пересування по місту.

Варто зауважити, сильна злива, яка розпочалася ще зранку, затопила Приморську і Балківську вулиці. Зокрема, всього за три години в Одесі випало 18 міліметрів опадів, що призвело до часткового паралічу громадського транспорту — тролейбусів і трамваїв.

Потужна злива в Одесі, фото: Думская
Потужна злива в Одесі, фото: Думская

Жителі Святошинського району вже рік не можуть "достукатися" до Тищенка і готують повстання проти нардепа

Не встиг вщухнути скандал довкола працюючого ресторану Миколи Тищенка "Велюр", як спливла чергова "порція" гучних новин за участі нардепа. А, точніше, його бездіяльності. Цього разу мова йде, безпосередньо, про Святошинський район, на одному з округів якого Микола Тищенко, власне, і був обраний в число нинішніх парламентарів. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Микола Тищенко, фото Instagram
Микола Тищенко, фото Instagram

Порошенко увійшов у трійку найбагатших людей України після 5-річної відсутності

Український "Forbes" вперше за чотири роки оприлюднив рейтинг сотні найбагатших бізнесменів нашої країни, статки яких в сукупності перевищили $ 31 млрд. Зокрема, серед "золотих" українців виявилися Рінат Ахметов, Петро Порошенко, а також Віктор Пінчук.

Петро Порошенко, скріншот: YouTube
Петро Порошенко, скріншот: YouTube

Чоловік, що вижив у розстрілі на Житомирщині розповів правду

Чоловік, якому вдалося вижити в масовому розстріл на Житомирщині Вадим Федюнін розповів, що в той вечір були суперечки про релігію за столом. Федюнін уточнив, що не знає, чому Анатолій Захаренко почав стріляти по товаришах. За його словами, ніякого конфлікту або суперечки між ними за столом не було.

місце розстрілу в Житомирській області, фото Уніан
місце розстрілу в Житомирській області, фото Уніан