Гігантський кортеж шостого президента України Володимира Зеленського зняли під час його робочого візиту до Чернігова. Авто потрапили на відео, коли він виїжджав з аеродрому в Півцях. Якщо подивитися відеоролик, можна нарахувати як мінімум 15 автомобілів.

В коментарях українці обурені побаченим.

"Які дивні велосипеди!", "А хіба збрехав? "Кортежів більше не буде". А цей кортеж і не більше, він такий самий як і раніше", - зазначили в коментарях користувачі мережі.

Також українці під роликом жартують, що це фейк і насправді на відео зняли "весілля на Кавказі".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, на початку свого президентства Зеленський обіцяв, що українці ніколи не побачать кортежі президента, а сам він пересяде на велосипед. До того ж у серіалі "Слуга народу" президент Голобородько, якого зіграв Володимир, їздить на роботу на велосипеді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова – 15 авто і жодного велосипеда.

Також портал Знай.uа писав, що селфі Зеленського з "міста легенд" розлютило українців – "Коли вже садити когось будуть?".