Під час робочої поїздки Чернігівщиною президент України Володимир Зеленський був помічений у кортежі з 15 автомобілів, коли вони виїздили з місцевого аеродрому Півці.

Про це повідомляє "Суспільне.Чернігів". На офіційному YouTube-каналі було розміщене відповідне відео, у якому можна на власні очі переконатися в розмірі автоколони.

Цікаво, що саундтреком для відео журналісти обрали музику з серіалу "Слуга народа", в заставці до якого президент Зеленський їде на велосипеді. Що характерно, у кортежі на Чернігівщині жодного двоколісного транспортного засобу помічено не було.

Володимир Зеленський - фото Знай.ua
Володимир Зеленський - фото Знай.ua

У коментарях до відео на сайті YouTube користувачі не приховували свою лють через невиконання президентом тих стандартів, яких очікували від нього виборці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Еще с квартала видно было его гниль. Выбрали - теперь радуйтесь", - написав один з користувачів стрімінгового сервісу.

"Не лох попав в інший вимір", - йде мова в іншому коментарі.

Однак дехто висунув думку, що, враховуючи розмір делегації, кортеж не виглядає непропорційно великим. Так, інший користувач написав наступне: "Ви дибіли???? Це ДЕЛЕГАЦІЯ.... В неї входить більше 100 осіб))) А в Києві його кортедж складається з 5 авто, а інколи і з трьох..."

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський підкорив українців несподіваним зверненням: "Відчуй Україну, вона тут, іншої ж немає".

Як повідомляв портал Знай.ua, Слідом за Гончаруком? Зеленський зробив заяву про відставку: "Мені довелося".

Також Знай.ua писав, що Зеленський звільнив губернатора Київщини Чернишова і вже знайшов заміну - хто сяде у крісло глави ОДА.