Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського опублікувала новий відеоролик за мотивами пісні, використаної в шоу "Квартал 95".

Відповідний ролик опублікували у YouTube.

Відзначається, що текст супроводжується відеорядом, що стосується надзвичайної важливості кожного голосу українців на виборах.

"Нам набридло бути ніким, наш голос дійсно може змінити все - 21 квітня ми розбудимо нашу країну!" - такий текст супроводжує ролик.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня
Показати ще

Сам відеоряд складається із картинок, що постійно змінюються та повторюють слова пісні у реп-стилі. Спочатку люди стоять з зав'язаними чорними пов'язками очима, проте потім знімають їх.

"Лови момент, ти все одно будеш неправий в очах людей, коли раптом зробиш свій крок на висоту ідеї. Ти не пусте місце, ти не електорат, ти - особистість", - співається в пісні. Завершується вона словами: "Легко не буде, не нарікаючи".

Варто нагадати, що кандидат у президенти Володимир Зеленський дав неочікувану відповідь на запитання, яке стосується віри та релігії. На запитання журналістів про те, чи вважає він себе релігійною людиною, Зеленський дав ствердну відповідь, однак при цьому додав, що зазвичай не обговорює цю тему.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість зіграла головну роль у стрічці "Я, ти, він, вона", яка вважається найкассовішим україномовним фільмом. Так, артистка позувала разом з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився думками щодо особливого статусу Донбасу, амністії бойовиків і відносин з президентом держави-агресора Володимиром Путіним.

Також "Знай.ua" писав, що у разі, якщо відомий комік Володимир Зеленський стане президентом, він планує здійснити ряд змін в процесі роботи "гаранта". Так, Володимир Зеленський хоче позбутися від бортів №1 і переїхати з Адміністрації президента. Він бажає працювати у невимушеній обстановці.

Повірити, що Порошенко не знав про корупційні схеми - це натягнути сову на глобус: Денис Бігус