Кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився думками щодо особливого статусу Донбасу, амністії бойовиків і відносин з президентом держави-агресора Володимиром Путіним.

Володимир Зеленський

Про це він розповів у інтерв'ю РБК-Україна.

Слуга народу заявив, що у Донбасу не повинно бути особливого статусу, окрім того, він категорично проти амністії бойовиків.

"Нам доведеться довго виходити з цієї кримінальної ситуації. Ось тут, може бути, нам допоможе саме інформаційна війна. Я дуже сподіваюся інформаційно повернути цих людей в стан, що вони потрібні Україні, як Україна їм потрібна, і що вони такі ж українці. Але потрібно буде зробити дуже багато гуманітарних кроків", - вважає Зеленський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський під час поїздки на Донбас

Слуга народу вважає, що зараз між українцями "поставлена стіна".

"Її збудували, але не з цегли. Її збудували ще гірше. Стіни начебто немає, але вона інформаційно страшна. Ці люди на тих територіях, які не отримують пенсії… І те, що ми з ними не говоримо – це найстрашніше", - підкреслив Зеленський.

Він уточнив, що одна з ідей - "це окремий великий європейський медіа-портал, який віщає російською мовою, який показують у всій Європі, який говорить правдиві речі і повідомляє про події в Україні, які вони хочуть чути".

Володимир Зеленський

Відповідаючи на запитання, чи є президент країни-агресора Росії Володимир Путін ворогом для нього, Зеленський сказав: "Звичайно".

Слуга народу додав, що в разі перемоги на виборах президента, він не підпише закон про амністію бойовиків терористичних організацій ДНР/ЛНР.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Нагадаємо, кандидат у президенти України та переможець першого туру за результатами голосів виборців Володимир Зеленський розповів, як він бачить роботу українських ЗМІ у разі своєї перемоги.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юлія Тимошенко заявила, що у другому турі виборів президента переможе керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 17 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський дав перше розгорнуте інтерв'ю з моменту оголошення другого туру виборів президента України.