Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко записала звернення, в якому заявила, що кандидат у президенти Володимир Зеленський переможе у другому турі виборів.

Відповідний ролик Тимошенко опублікувала в Facebook.

"Навколо мене мої друзі, знайомі і навіть члени сім'ї сьогодні запекло сперечаються про те, як голосувати у другому турі. Ці сварки доходять до того, що люди один з одним не розмовляють, я не виключаю, що подекуди є і рукоприкладство", - розповіла вона.

Keep calm

Знаєте, що мене зараз хвилює найбільше? Навколо мене всі пересварилися через 2-й тур. Впевнена, що навколо вас теж. Одні лякають, що після 21 квітня наступить армагеддон. Інші - що все буде «зешибісь». Але друзі, не буде ні першого, ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня. А стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба повернутися з політичної війни. Припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті. Саме наша єдність, а не вибори президента, - запорука того, що в країні все буде добре. Кожен новообраний президент починає свою промову з таких слів: «Я буду президентом всіх українців»… Давайте ж і ми з вами будемо українцями всіх українців. Це дуже важливо!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 17 april 2019

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всі думають про те, що один кандидат всіх лякає, що після виборів президента буде Армагеддон, другий кандидат говорить про те, що після виборів все буде Зешибісь. Не буде ні першого ні другого. Після 21 квітня настане 22 квітня, але стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба це припиняти. Нам треба повернутися з політичної війни, припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті", - сказала Тимошенко.

За її словами, більше не треба питати, кого підтримати на виборах, тому що все очевидно.

"І більше не задавати питання, за кого голосувати у другому турі, тому що математика великих чисел вже говорить про те, що у другому турі переможе Володимир Зеленський. Це об'єктивна реальність і треба вже думати, як з цим жити далі", - вважає лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович розповів, що думає щодо результатів другого туру виборів в Україні в коментарі виданню Обозреватель.

На думку соціолога, Порошенка робить все можливе, щоб скоротити розрив між Зеленським.

Антипович наголосив, що опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) завершився 14 квітня, а значить, до другого туру є тиждень, щоб картина змінилася.

Нагадаємо, мережі порівняли дитячі фото Зеленского Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенком.

Знай.uа писав, на Зеленського напали в власному будинку.