Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість зіграла головну роль у стрічці "Я, ти, він, вона", яка вважається найкассовішим україномовним фільмом. Так, артистка позувала разом з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським, примірявши коротеньке леопардове плаття і туфлі-човники бузкового кольору. Варто відзначити, що по фільму Володимир і Надя грають закохану парочку.

"Фільм - рекордсмен@me_you_he_she_movie вже у вільному доступі на YouTube) А backstage - можна подивитися в DODO VLOG ) приємного перегляду ) @zelenskiy_official", - поділилася новиною Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "На жаль, не сподобався фільм", "Сподіваюся, це не агітація", "Я думала з таким фото буде політичний пост))))", "Надя, які ноги 😍😍😍😍😍", "Та як так? Як можна бути такою красивою", "Кращий фільм,але в ньому зовсім інша Надя 😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.