У середу, 29 травня, Львівську область відвідає Президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні уточнюють, що Зеленський поїде у м.Червоноград, де під час обвалу на шахті загинув шахтар, а ще одного гірника досі шукають.

Очікують, що Президент прибуде у львівський аеропорт о 11:45 год, звідки й вирушить у Червоноград.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чи відвідає гарант Львів, поки не відомо. У прес-службі Львівської ОДА заявили, що про цей візит їм нічого не відомо.

Варто нагадати, що у середу, 29 травня, близько 6:00 на шахті "Лісовій" у Сільці в Сокальському районі відбувся обвал породи.:

"Зі слів працівників шахти, при обвалі засипало двох людей. На місці події – ДСНС, поліція і рятувальні служби, вже виявлено тіло одного з чоловіків (місцевий житель 1997 року народження), іншого чоловіка – 1971 року народження – наразі не виявили під завалами, працють служби", - розповідають ЗМІ очквидці.

Повідомляється, що місто буквально йде під землю через порожнину, які утворилися після масового видобутку калійної солі в рудниках. Йдеться про місто Стебник, яке знаходиться на Львівщині. Тут протягом десятків років видобували калійну сіль, але на початку 2000-х роботи в шахтах припинили і не змогли законсервувати рудники.

Жителі Стебника розповідають журналістам справжні жахи. За їх словами, коли по старій трасі їде вантажний автомобіль, в будинку буквально все трясеться. Однак найбільше турбує городян небезпека від самих карстів.

[quote author=""]“Прірва тільки через калійного заводу, перестали закладку робити, значить, прірва буде більшою. Це йде до Трускавця. Ця страшна біда йде в Трускавець”, – зізнається місцевий житель.

Володимир Зеленський прибуде, аби особисто побачити проблему і обговорить із місцевою владою шляхи вирішення, припускає джерело.

Володимир Зеленський - президент України
Володимир Зеленський - президент України

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про розпуск Верховної Ради за ініціативи Володимира Зеленського та дав прогноз відносно дострокових парламентських виборів, які відбудуться в Україні вже за два місяці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.