Новообраний президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Зокрема, у новому звернення Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів у тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже попри офіційне оголошення результатів виборів президента нардепи досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

За словами Зеленського чинна Верховна Рада всіма силами намагається перешкодити президенту виконувати свої права та обовязки, у тому числі розпустити парламент.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"І доки ви трясетесь за свої мандати, колишній президент Порошенко коїть незворотнє: він робить активні перестановки у вищому командуванні армії, намагається пропихнути свого голову Нацради з питань радіо і телебачення, призначає суддів Верховного суду, серед яких юрист Рошена, судді Майдану та родичі пана Ківалова", - сказав він.

Більше того Зеленський прямо звинуватим поки чинного президента у використанні свого становища, адже лише за останній тиждень Порошенко здійснив величезну кількість кадрових перестановок.

"Це нагадує мені туриста у єгипетському готелі: завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрали і нормальна вихована людина чекає на трансфер до аеропорту. Але не Порошенко. Він ніяк не заспокоїться. Тягне рушники, тапочки та бере усе підряд зі шведського столу. Я вас дуже прошу, здайте ключ, розрахуйтесь за міні-бар і вперед. Вам ще митницю і паспортний контроль проходити", - зазначив Зеленський.

Варто нагадати, що адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що планує візит до Києва. Адвокат Трампа повідомив, що прилетить до Києва для того, щоб дати поштовх до продовження розслідування втручання в президентські вибори 2016 року на користь Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі. На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Як повідомляв "Знай.ua", Дональд Туск, який є Головою Ради Євросоюзу розповів, що чекає від новообраного президента Володимира Зеленського послідовності в європейському курсі України.

Також "Знай.ua" писав, що новообраний президент Володимир Зеленський, не зважаючи на те, що інавгурація іще не відбулася, отримав перше звернення від київських активістів. У повідомленні йдеться, що один із громадських активістів Михайло Ковальчук звернувся до Володимира Зеленському з приводу забудови Протасового Яру.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко