Вже більше півтора місяців Західна Україна перебуває під впливом циклонів і зон освіти грозових хмар. Тому ці регіони вже можна називати “маленькою Великобританією”. Як передає синоптик Наталія Діденко, найближчим часом ситуація не зміниться. Захід отримає чергову порцію дощів з грозами та шквалами.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos


В інших регіонах синоптична ситуація буде неоднозначною. На Півночі України, а також на Вінниччині досить висока ймовірність грозових злив. На Сході і Півдні день очікується сонячним і ясним. У центральній Україні також очікується відносно сонячна погода, але ймовірність дощів тут також присутній. Температура на більшій частині території України становитиме 27-30 градусів тепла. На Сході стовпчики термометрів покажуть до +33 градусів. На Заході буде прохолодніше – 23-28 градусів вище нуля.

Сонце, фото: Pxhere
Сонце, фото: Pxhere


У Києві також очікується мінлива погода. Яскраве сонце буде змінюватися короткочасними дощами з грозами. Вдень температура може досягати +30 градусів. Також Наталка Діденко прогнозує, що спекотна погода, яка встановилася на території України, протримається до понеділка. Вже 22 червня відбудеться зниження температури.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Харкові пляжній сезон відкрився лише на половину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в школі на Тернопільщині зі стелі полилась вода.