Цивільна дружина Сергія Захарова, водій фургона, в який врізався джип Михайла Єфремова, показала, в яких умовах проживав загиблий, а також зізналася, що досі не може повірити в загибель чоловіка.

Відповідні кадри з цим оприлюднили російські ЗМІ.

Варто зауважити, що нещодавно сталося резонансне ДТП за участю Єфремова, який влетів в фургон та відправив у лікарню водія Сергія Захарова, який там і помер. Тоді його цивільна дружина Ірина Стерхова примчала в медзаклад, як тільки їй повідомили трагічну новину і була з коханим в останні хвилини його життя. І хоч в офіційному шлюбі вони не перебували, Ірина вважає себе вдовою Сергія Захарова.

Дружина загиблого

Вже на днях жінка показала, в яких умовах проживав загиблий та запевнила що в неї і досі рука не піднімається прибрати деякі речі Сергія - все залишено так, як було при ньому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Йому подобалося, як я готую. Постільна білизна не міняю, запах рідної... Треба тепер якось вирішувати домашні проблеми самої, але як - я ще не придумала", - зі сльозами на очах розповідає Стерхова.

Фото з будинку загиблого

Кухня повністю була зібрана руками Захарова, кондиціонер у вітальні він теж встановлював сам. Сергій, як каже Ірина, був дуже господарською людиною. Йому подобалися кулінарні експерименти подружжя: він навіть по запаху відгадував, що саме приготувала улюблена.

Фото з будинку загиблого

Варто нагадати, що Ірина та Сергій познайомилися рівно 22 роки тому через спільного доктора.

"Спочатку ми просто зустрічалися, а потім вийшло щось більше. У момент нашої першої зустрічі його молодший син був зовсім крихіткою - 3-4 роки. Не хотів він такої травми дитині...", - пояснює Стерхова причину, по якій вони не одружилися.

Спільних дітей у пари так і не з'явилося. У Ірини була маленька дочка від першого шлюбу. Через проблеми з грошима Стерхова і Захаров не потягнули б народження ще одного малюка.

"Була можливість народити. Але довелося б піти в декрет. А моя робота - це суттєвий внесок в бюджет. Коли завагітніла, повідомила Сергію. Він сказав, що треба залишати. Думала, не пробачить - розлучиться. Але прийняв... його немає", - з сумом розповіла Ірина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов вибачився перед родиною загиблого

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.

Також Знай.ua писав, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін