У вівторок, 23 червня, майже по всій Україні очікується дощова погода, яка буде спровокована циклоном.

Так, циклон посилить дощі, а протягом дня негода поступово поширюватиметься по країні. Про це пише відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Більше сонця і сухої погоди передбачається на півдні, а також у Кропивницькому, Черкаській, Луганській і Донецькій областях", - написала синоптик.

У свою чергу в Укргідрометцентрі прогнозують короткочасні опади. Не буде їх хіба що на Херсонщині та в Криму.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Найгарячіше на Харківщині, Луганщині і Донеччині. Там температура повітря складе +27 +29 градусів. Дощова прохолода знизить температуру до +20 +22 на Львівщині, Прикарпатті, Волині та Тернопільщині.

У Києві у вівторок пройдуть дощі з грозами. Увечері в окремих районах столиці можливі сильні зливи, шквали, град. Температура повітря очікується в межах +25 +27 градусів.

Знову циклончик у вівторок закрутиться над західною частиною України. Карта 1. Отже, дощі не лише нікуди не подінуться,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 22 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 червня вшановується пам'ять священномученика Тимофія Пруського. Погоду у цей день передбачав дим від вогнища: якщо він піднімається стовпом – до ясної погоди, стелиться по землі – до негоди. А якщо на Тимофія стоїть засуха, то в цей день на добро не чекай.

погода на 23 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.