"Рекорди" китайського вірусу в Україні зібрали весь уряд в одному кабінеті — що вирішили робити Зеленський та "слуги"

Через стрімке поширення коронавірусної інфекції в Україні глава держави Володимир Зеленський провів розширену нараду, присвячену даній проблемі. На обговорення було зібрано членів уряду, керівників правоохоронних органів, голів обласних державних адміністрацій та мерів міст.

Роман Мулик з партією "Слуга народу"
Роман Мулик з партією "Слуга народу" / Фото: Фейсбук

Любитель "елітних" псів Брагар не витримав та жорсткого принизив жінку – "Можу і послати…"

Нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар, який вже традиційно раз на кілька місяців з'являється в епіцентрі скандалів, знову "прославився". Але вже цього разу різкими висловлювання на адресу користувачів соціальних мереж.

Так, Брагар на власній сторінці в Facebook оприлюднив публікацію, яка стосувалася НАБУ.

Брагар, фото: Facebook
Брагар, фото: Facebook

Гарячий красень з "Величного століття" Бурак Озчивіт показав пружний зад

Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Величне століття". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бурак Озчивіт, фото - Instagram
Бурак Озчивіт, фото - Instagram

Макс Михайлюк зробив відверте зізнання з учасницею "Холостяка", Даша буде знищена - "Сподобалася одна"

Учасниця "Холостяка 10" помічниця народного депутата Оля після проекту змогла дізнатися те, що цікавить багатьох прихильниць проекту. Вона запитала у Макса про те, вільно чи його серце. Відео з прямого ефіру опублікували на фан-сторінці Холостяка Instagram.

Даша і Макс на "Холостяку", скріншот з відео
Даша і Макс на "Холостяку", скріншот з відео

Невідомий прорвав ряди охоронців, "перша" людина країни у небезпеці — озирнутися не встигли

З Голландії прийшли вельми цікаві новини. У мережі з'явилися кадри, на яких можна помітити, як охоронці нідерландського короля Віллема-Олександра допустилися грубої помилки. Інцидент закінчився звичайними усмішками і жартами, однак справжні охоронці не мають права так чинити, адже можуть позбутися роботи.

Велосипедист і король Нідерландів, скріншот: Telegram-канал "Perepichka News"
Велосипедист і король Нідерландів, скріншот: Telegram-канал "Perepichka News"