Державний банк ПриватБанк зробив українцям пропозицію про кредитування на житло. Про це повідомили в прес-службі банку.

Кредитувати українців будуть в рамках держпрограми "Доступне житло під 10%" і повідомляється, що відсоткова ставка за кредитами на житло складе 9,99% річних.

"Доступну іпотеку можна буде отримати в ПриватБанку на термін до 20 років, а перший внесок позичальника складе від 30% вартості житла. В рамках пільгової програми українці зможуть придбати житло на вторинному ринку, так і квартири в новобудовах, введених в експлуатацію. Крім того, клієнтам банку буде доступна можливість придбання в кредит житла за більш доступними, ніж на ринку цінами, що пропонується банком", - йдеться в повідомленні.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

У банку повідомили, що їх клієнти будуть мати можливість придбати житло в кредит за більш доступними цінами, ніж на ринку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В ПриватБанку розраховують, що пільговими умовами кредитування зможуть скористатися понад 300 тисяч українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ненависні ліміти на грошові перекази можуть збільшити до 25 тисяч.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк жорстко закриває рот незадоволеним клієнтам.

Також Знай. ua писав, що українець влетів на гроші в Приватбанку.