На кордоні з Росією вишикувалися кілометрові черги, тисячі авто застрягли на невизначений час

КПВВ “Гоптівка” на Харківщині стоїть у заторах із фур. Проблемою є не українська прикордонна служба, а російська. Так, українці пропускають щодня 200-300 транспортних засобів, тоді як російські прикордонники - 30-60 авто за добу. Така мала кількість провокує великі затори. За словами українських прикордонників, така ситуація триває вже близько пів місяця.

Черги на кордоні, скріншот відео
Черги на кордоні, скріншот відео

У Польщі на крадіжці великої суми зловили двох українців

У Польщі заарештували двох громадян України. Їх підозрюють у тому, що вони вчинили декілька крадіжок на будові.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Затриманими виявилися українці 24 та 28 років. Їх звинувачують у крадіжці обладнання контейнера, який розташований на ділянці, де йде будівництво. Зловмисники розбили вікно та викрали майно на суму приблизно 30 тисяч злотих.

"Пакунок малюка" в Україні став дефіцитом

"Пакунок малюка" цього року став дефіцитом через проблеми з тендером. На придбання речей для новонароджених з держбюджету виділяють 1 мільярд 200 мільйонів гривень. Освоїти ці кошти викликалося 13 учасників. До тендеру допустили тільки чотирьох.

Бейбі-бокс, фото Твоє місто
Бейбі-бокс, фото Твоє місто

Після шкільної парти відразу до казарми: у МОЗ пояснили, як абітурієнтам отримати відстрочку

В 2020 році терміни весняного термінового призову до ЗСУ було зміщено, також перенесли і дати вступних іспитів до вишів. В результаті вийшов конфлікт — випускники, які планували продовжити отримання освіти, але підлягають призову, стали отримувати від військових комісаріатів повістки.

Призов, фото http://ngu.gov.ua/
Призов, фото http://ngu.gov.ua/

Через це Міністерство освіти і науки спільно з Офісом президента та Генеральним штабом знайшли рішення, яке дозволить випускникам, які хочуть продовжити навчання, отримати відстрочку від призову.

Балашов на всю країну заявив, що Мендель вагітна від президента

Президент Володимир Зеленський останнім часом поводиться неадекватно. А люди з близького оточення глави держави натякають, що між президентом і його прес-секретарем зовсім не робочі стосунки.

Про це заявив глава і засновник партії "5.10" Геннадій Балашов на своєму YouTube -каналі. За словами Балашова, в урядовому кварталі стали поширюватися чутки про те, що Юлія Мендель і Володимир Зеленський - коханці. Більш того, є велика ймовірність, що прес-секретар президента вагітна від нього.

Помічниця Зеленського Мендель поставила крапку в чутках про вагітність одним кадром

Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель після чуток про можливу вагітність опублікувала свіже фото з Чернівців. Знімок вона розмістила в Instagram.