Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель вперше після чуток про можливу вагітність опублікувала свіже фото та Чернівців. Знімок вона розмістила в Instagram.

"МандруйУкраіною , єднайся у мандрах, люби Україну! Сьогодні #Чернівці! #ukraine #travel #ukrainenow", - написала Мендель.

На фото Мендель позує на тлі університету в Чернівцях. На ній чорні брюки і довгий синій піджак, який застебнутий на животі. Видно, що незважаючи на чутки, ніякої вагітності у Юлії немає і на фотографії навіть з урахуванням піджака у неї плоский живіт.

Однак коммментатори відзначили не тільки хороший плюс роботи Юлії, але і те, які цікаві новини з'явилися в інтернеті за останні дні.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Які цікаві новини на просторах інтернету", "Файто ту є😂", "Нереально красиво😻", "Це хороший плюс Вашої роботи" , - пишуть коментатори.

Напередодні в мережі з'явилися чутки про те, що прес-секретар Зеленського Мендель може бути вагітна від глави держави. Так, українцям натякнули на любовний зв'язок між ними.

Також про можливий службовий роман Зеленського і Мендель у своєму YouTube-каналі розповів колишній лідер партії "5.10" Геннадій Балашов. За його даними, чутки про те, що Мендель - вагітна коханка президента поширюються в урядовому кварталі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помічниця Зеленського Мендель зізналася, що президент підвищив її батькам зарплату.

Як повідомляв Знай. ua, "щаслива і сонячна" Юлія Мендель "загуляла" із Зеленським в Одесі.

Також Знай. ua писав, що помічниця Зеленського Мендель зізналася, що вона любить часто пити.