Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель похвалилася спільним знімком з новим прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Відповідне фото вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Мендель, скріншот Instagram

Так, Мендель розповіла, що їй вдалося поспілкуватися з прем'єром і розхвалила його в повній мірі. На доказ своїх слів прессекретарка опублікувала спільне фото. Також вона заявила, що влада робить все можливе для боротьби з китайським коронавірусом.

"Мала нагоду поспілкуватися з Прем‘єром Денисом Шмигалем. У нього дуже стійкий імідж якісного менеджера та політика з правильними цінностями. Діалог тільки це підтверджує. Якісний уряд = якісне майбутнє для України. А поки робимо усе, аби запобігти поширенню коронавірусу. Бережіть себе, українці!" - написала Мендель.

Денис Шмигаль і Юлія Мендель, скриншт Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу, користувачі мережі оцінили зовнішність Мендель, згадали колишнього прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та навіть запитали про акаунт Шмигаля.

"Маєте дуже шикарний вигляд", "В нього є свій аккаунт?", "Ви так само говорили й про Гончарука всі разом 🤷‍♂️", "💚💚💚ВИ МОЛОДЕЦЬ💖💖💖💚💚💚", - прокоментували юзери.

Коментарі, скриншт Instagram

Коментарі, скриншт Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Мендель намагалася спокусити українців червоними губами в ефірі відомого телеканалу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський та його прессекретарка Юлія Мендель були висміяні в соціальних мережах через спільного фото.

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Мендель похвалилася спільними знімками з Володимиром Зеленським.