Як відомо, у п'ятницю, 14 лютого, вся Україна святкувала День святого Валентина (День всіх закоханих). Практично всі громадяни країни на крилах любові поспішили привітати і, звичайно ж, порадувати милими подарунками своїх половинок. А у повітрі так і віяло романтикою та щастям. Також і скандальна прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поспішила привітати українців зі святом. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юлія Мендель

Так, Мендель опублікувала фотографію, на якій вона зображена у блузці кольору морської хвилі та з легким макіяжем, але виразно червоною помадою. Прессекретарка глави держави склала губи трубочкою та підставила розкриту долоню перед собою, таким чином вона шле так званий "повітряний поцілунок".

"З Днем Святого Валентина Всіх!", - підписала знімок Мендель.

Українці, в свою чергу, подякували її і привітали у відповідь.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скріншот, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Мендель отримує щомісяця в середньому більше 50 тис. грн за роботу на посаді прес-секретаря Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель зробила перше спільне фото з першою леді Оленою Зеленської.

Також "Знай.ua" писав, що прессекретар Зеленського Юлія Мендель у жалобному вбранні подержалась за Папу Римського.