Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель не помітила помилки під час трансляції виступу Зеленського на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє FaceNews.

Як повідомляється, коли Мендель запустила трансляцію, то забула вимкнути фіксацію повороту зображення. Через це виступ Зеленського транслювався повернутим на 90 градусів. Лише після того, як один з глядачів вказав Мендель на цю проблему, при цьому підказавши, як її вирішити, прес-секретар перевернула зображення в правильне положення.

Варто зазначити, що під час виступу в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі Зеленський заявив про те, що війну на Донбасі можна завершити "хоч завтра". Також президент України повідомив про те, що іноземцям, які бажають інвестувати в Україну, будуть надаватись податкові канікули та персональний радник, який володіє п'ятьма мовами.

Нагадуємо, що нещодавно Мендель виклала в мережу світлини, на яких Зеленський розмовляє з двома чоловіками. Можливо — іноземними журналістами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, прес-секретарку Зеленського Мендель підвів запальний характер в Омані, українці не стрималися: "Якийсь треш".

Також Знай.uа писав про те, що заява Мендель про обмін полоненими зачепила українців за живе: "Огидно і соромно".