Скандальна прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель задалася найболючішими для українців питаннями. Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот, фото з facebook Мендель

"Чи можна говорити про війну, жартувати і при цьому виглядати гідно? Володимир Зеленський показав в Мюнхені, що володіє цим непростим мистецтвом. Новий президент України вперше взяв участь у престижній Мюнхенській конференції з безпеки, причому в умовах, в яких його попередника Петра Порошенка в попередні роки доводилося тільки мріяти", - написала Мендель.

Юлія Мендель

Так, Мендель опублікувала повідомлення без жодних фотографій, щоб не викликати жодних асоціацій у підписників, лише прикріпила новину про переможний виступ Зеленського в Мюнхені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але колишня колега Мендель поцікавилась, чому представник президента звернулась до українців російською мовою: "Юля, а чого російською?"

"Здається, ти всі 6,5 років, які ми працювали в одному ньюзрумі, говорила російською. Дивно чути таке питання від російськомовної киянки. З другого боку, я не знаходжу українською цей блог. Можливо, його зробили російською, щоб його могло прочитати більше людей в світі. Адже DW - іноземне медіа, яке намагається осягнути іноземну аудиторію. Однак якщо ти знайдеш цю статтю українською, буду вдячна", - злісно виправдалась Мендель.

Скріншот, фото з facebook Мендель

Цікаво, що за лічені хвилини Мендель провела роботу над помилками і опублікувала аналогічний допис, але вже рідною мовою, все як люлять українці - патріотично і по-справедливому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Мендель отримує щомісяця в середньому більше 50 тис. грн за роботу на посаді прес-секретаря Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель зробив перше спільне фото з першою леді Оленою Зеленської.

Також "Знай.uа" писав, що прес-секретар Зеленського Юлія Мендель у жалобному вбранні подержалась за Папу Римського.